Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсант ВІТІ один з переможців ХІХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

Добавлено: 17.05.2019 Переглянуто: 1086


16 травня 2019 року Національний академічний драматичний театр імені Івана Франка в столиці України гостинно відчинив двері переможцям ХІХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. На урочисте дійство вручення його найпрестижніших премій прийшли відомі українські письменники і літературознавці, політики і меценати, діячі науки і культури, конкурсанти, їхні вчителі, батьки і друзі.

Нам приємно відзначити, що серед знавців української мови – конкурсантів Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика – курсанти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут посідають призові місця кожного року.

Так, уже третій рік поспіль Володимир Дєєв – курсант 253 групи є переможцем цього Міжнародного конкурсу серед представників навчальних закладів Міністерства оборони.

Вітаємо Переможця, бажаємо творчих успіхів.

Й усвідомлюймо, що «державна мова – це святиня, це мірило громадянської зрілості, це – основа патріотизму» (Володимир Загорій, президент Ліги українських меценатів).

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх