Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

В гостях в ДНЗ «Київський професійний коледж з посиленою військово-фізичною підготовкою»

Добавлено: 14.05.2019 Переглянуто: 1070


Військовослужбовці інституту продовжують цілеспрямовано проводити профорієнтаційну роботу щодо вступу до Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.

Так, 14 травня, представники інституту були почесними гостями в Державному навчальному закладі «Київський професійний коледж з посиленою військово-фізичною підготовкою» де проходила Естафета мужності- Я патріот України.

З привітальним словом виступив від колективу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації майор Антон Ланко: «Ви молода еліта нашої держави, тож ми колективом Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут будемо раді вітати Вас в стінах нашого інституту», зазначив офіцер.

В черговий раз курсанти ознайомили майбутніх випускників з умовами вступу до нашого славетного військового навчального закладу. Випускники Державного навчального закладу «Київський професійний коледж з посиленою військово-фізичною підготовкою», які здобувають освітньо-кваліфікаційний рівень молодшого спеціаліста за спеціальністю Комп'ютерні науки можуть бути прийняті на другий (третій курс) денної форми навчання для здобуття ступеня бакалавра (на вакантні місця державного замовлення).

Майбутні офіцери поділилися з хлопцями та дівчатами особистими враженнями про повсякденне курсантське життя, дозвілля, організацію освітнього процесу.

Зустріч пройшла дуже продуктивно, і багато юнаків та дівчат виявили бажання присвятити своє життя службі Батьківщині.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх