Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Навчання громадян України за програмою підготовки офіцерів запасу

Добавлено: 10.05.2019 Переглянуто: 1059


У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут проходять навчання громадяни України за програмою підготовки офіцерів запасу.

Так, в період з 06.05.2019 по 18.05.2019 року, на кафедрі військової підготовки проводиться чергова сесія (навчальний збір) для громадян України, які навчаються на першому та другому році навчання, у тому числі для військовослужбовців рядового, сержантського та старшинського складу, які мають або здобувають ступінь вищої освіти не нижче бакалавра.

Теоретичний курс для громадян України першого та другого курсів передбачає опанування та систематизацію основ військової професійної діяльності за обраною військово-обліковою спеціальністю.

Під час навчання науково-педагогічні працівники кафедри приділяють увагу наданню громадянам навичок, які ґрунтуються на досвіді проведення Операції об'єднаних сил на сході Україні.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх