Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсант ВКСС ВІТІ - призер чемпіонат України з гирьового спорту серед юнаків та дівчат

Добавлено: 07.05.2019 Переглянуто: 1187


03-05 травня 2019 року в м. Миргород Полтавської області відбувся чемпіонат України з гирьового спорту серед юнаків та дівчат. В цих змаганнях прийняли участь 220 кращих спортсменів-гирьовиків із громадських організацій, силових структур, ВВНЗ, спортивних клубів у складі команд 19-х областей України.

В даному чемпіонаті приймала участь курсант ВКСС ВІТІ імені Героїв Крут Аліна Мірошніченко, яка готувалася до змагань під керівництвом позаштатних тренерів коледжу з гирьового спорту – Заслуженого тренера України Мороза Олега Арсенійовича та Майстра спорту України з гирьового спорту Феніча Ростислава.

Спортсменка коледжу здобула СРІБЛО у ваговій категорії «до 63 кг» - поштовх двох гир вагою 16 кг довгим циклом..

Хочеться побажати Аліні не зупинятись на досягнутому, рухатись лише вперед – до нових перемог, набиратись досвіду на нових спортивних турнірах та чемпіонатах, адже змагання – в яких приймають участь курсанти – зміцнюють здоров'я, виховують міцний характер, загартовують організм, роблячи його витривалим і сильним. А ще, що не менш важливо, - піднімають настрій, допомагають знаходити однодумців і нових друзів. Саме це і є безцінним скарбом у спортивній та військовій діяльності для майбутнього сержанта Збройних Сил України!!!

Так тримати!!!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх