Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Займатись улюбленою справою та одночасно допомагати людині, яка цього потребує, як це?

Добавлено: 05.05.2019 Переглянуто: 1289


04.05.2019 курсанти факультету телекомунікаційних систем Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут стали учасниками П’ятого щорічного Благодійного балу КНЕУ, що проходив у Колонній Залі Київської Міської Державної Адміністрації. Цього року Благодійний захід носив назву «Танцюю для Маші», а зібрані організаторами кошти будуть відправлені на допомогу Марії Левицькій, хворій на вроджену гідроцефалію.

Цього року репетицій до балу було дуже багато, вони тривали шість тижнів, та курсантський склад неодмінно відвідали кожну з них. Все це було тому, що під час балу їх очікував сюрприз – 64 вишуканих та ідеально синхронних танці!

Хлопці та дівчата факультету Телекомунікаційних систем із задоволенням поринули у атмосферу балу і показали високий рівень танцювальної підготовленості та манерності, адже майбутній офіцер має бути розвинений у багатьох сферах життя, і культурологічна сфера не є виключенням. Сподіваємось, що наступного разу взяти участь у такому прекрасному заході буде більше!

Прекрасна музика, живий спів, цікава та органічна програма балу – шанс для кожного опинитись у казці та по справжньому відпочити і одночасно допомогти. З нетерпінням чекаємо ще однієї такої прекрасної нагоди.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх