Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Слава Героям!

Добавлено: 05.05.2019 Переглянуто: 857


5 травня курсанти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації факультету Телекомунікаційних систем, у Міністерстві оборони України вшанували військовослужбовців Збройних Сил України, які загинули цього дня у різні роки та внаслідок російської збройної агресії на cході України.

У пам'ятному заході взяли участь керівний склад оборонного відомства, офіцери та працівники структурних підрозділів Міністерства оборони та Генерального штабу ЗС України, військовослужбовці Київського гарнізону, рідні та близькі загиблих героїв.

Сьогодні, 5 травня, Дзвін Пам’яті пролунав сім разів...

У цей день в 1995 році під час виконання завдань у миротворчій Місії ООН в колишній Югославії загинув сержант КОЗЬЯКОВ Валерій Анатолійович.

У 2015 році віддали життя, захищаючи Україну від російського агресора:

Старший лейтенант ГІНДЮК Андрій Олексійович.

Сержант МИХАНЮК Василь Миколайович.

Солдат МАРТИНЮК Микола Миколайович.

Солдат МЯЛКІН Ярослав Сергійович.

Солдат ЩУРОВ Олександр Сергійович.

Солдат КОВАЛЬЧУК Олександр Іванович.

Присутні вшанували пам’ять захисників України, які ціною власного життя виборювали волю і незалежність нашої держави від підступного російського окупанта, хвилиною мовчання та поклали квіти.

Повік не забудемо подвиги Героїв, які віддали своє життя за майбутнє України!

Минатимуть роки, і десятиліття, а урочистий ритуал вшанування загиблих залишатиметься незмінним, і нагадуватиме всім про шанобливе ставлення держави і українського народу до своїх загиблих захисників, до своєї армії!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх