Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Конкурс краси і талантів «Пара–BEST»

Добавлено: 02.05.2019 Переглянуто: 1068


У квітні 2019 року в м. Полтаві у Палаці дозвілля «Листопад» серед студентів коледжів та технікумів відбувся сьомий конкурс краси і талантів «Пара–BEST». За звання найкращих змагались 9 пар – курсанти Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, студенти коледжу харчових технологій, коледжу нафти і газу, медичного коледжу, аграрно-економічного коледжу, юридичного коледжу, політехнічного коледжу, комерційного технікуму та будівельного технікуму. Понад 1000 полтавців прийшли вболівати за конкурсантів.

Талановиту молодь оцінювала команда справжніх професіоналів – компетентне та неупереджене журі, до складу якого увійшли представники закладів культури, засобів масової інформації, творчих агенцій, органів влади.

Щороку конкурс має визначену тематику. Цей рік виключенням не став. Так, конкурс 2019 року мав назву «Chercher la femme» – «Шукайте жінку» і був присвячений відомим артисткам, письменницям та науковим діячам. Аби усі пари отримали можливість продемонструвати свої вміння й таланти, було проведено чотири конкурсних епізоди: «Увага! Жінка!», «Історія відомої жінки», «Шалене весілля», «Жінка – зірка». Між виступами конкурсантів святковий настрій присутнім глядачам дарували найкращі артисти міста.

Кожна пара, за результатами свого виступу, здобула певну номінацію. Курсанти Військового коледжу Гуляс Андрій та Кучер Ксенія вибороли перемогу у номінації «Містер та міс романтичність». Військовослужбовці коледжу отримали дипломи, статуетку та подарунки від спонсорів заходу.

Вітаємо наших переможців!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх