Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти-випускники Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут завершили курс посиленої підготовки в полі

Добавлено: 26.04.2019 Переглянуто: 1125


У курсантів випускних курсів Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут завершився практичний курс посиленої підготовки.

Загалом польові заняття з майбутніми офіцерами-зв’язківцями тривали шість тижнів на базі окремої бригади зв’язку Генерального штабу Збройних Сил України. Свою фаховість випускники вишу підтвердили з урахуванням попереднього розподілу на первинні офіцерські посади у військах.

— Кожен майбутній офіцер довів реальний рівень знань, які отримав у військовому інституті за весь час навчання. На заключному етапі посиленого польового курсу випускники склали комплексний екзамен. Він підтвердив: наші підлеглі готові до служби у підрозділах Збройних Сил України, — наголосив керівник зборів посиленої підготовки з курсантами випускних курсів Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут полковник Олег Петровський.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх