Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Круглий стіл на тему: “Засади формування української армії: історичний та філософський аспекти”

Добавлено: 26.04.2019 Переглянуто: 1030


Відповідно до Плану воєнно-наукової роботи у Збройних Силах України на 2019 рік, 25 квітня 2019 р. на кафедрі військово-гуманітарних дисциплін відбулося засідання Круглого столу на тему: “Засади формування української армії: історичний та філософський аспекти”.

Під час наукової дискусії, за участі науково-педагогічного складу кафедри та курсантів другого-третього курсів інституту, вдалося обговорити низку актуальних питань із історії української армії. Серед них: передумови виникнення та процес формування перших військових організацій на території країни, діяльність та перспективи розвитку Збройних Сил України в умовах сьогодення, філософський аспект проблеми.

Доповіді молодих істориків-любителів відзначалися інформаційною насиченістю та ґрунтовністю, що викликало посилений інтерес до жвавого обговорення. Вкотре засідання наукового товариства кафедри у стінах Alma Mater відбулося у дружній невимушеній обстановці.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх