Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти інституту – лауреати XVII Міжнародної молодіжної науково – практичної конференції «Історія розвитку науки, техніки та освіти»

Добавлено: 24.04.2019 Переглянуто: 1516


23 квітня у Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут імені Ігора Сікорського» відбулася XVII Міжнародна молодіжна науково-практична конференція «Історія розвитку науки, техніки та освіти».

Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут на конференції із дроповіддю «Історичний розвиток уявлень про електричний заряд» представляли курсанти факультету телекомунікаційних систем сержант Євген Тищенко 181 навчальна група та солдат Діана Подгорнова 182 навчальна група, науковий керівник професор кафедри математики та фізики кандидат фізико-математичних наук професор Богдан Арсентійович Сусь.

Діана Подгорнова і Євген Тищенко у доповіді розповіли про розвиток уявлень про електричний заряд від часів Кулона і до наших днів і про нинішні проблеми в розумінні фізичного змісту цього поняття. Зарядити – значить створити надлишок електронів на тілі. А що таке заряд електрона ? На це питання відповіді нема, тому її треба шукати майбутнім дослідникам. Пояснення, зроблені доповідачами представлені в тезах доповіді.

Детальна інформація: Тези доповіді

Команда інституту за представлену доповідь «Історичний розвиток уявлень про електричний заряд» зайняла почесне ІІІ- місце.

Вітаємо наших переможців та бажаємо подальших творчих успіхів!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх