Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти ВІТІ ім. Героїв Крут прийняли участь у круглому столі "Current Trends in Phonetic Studies"

Добавлено: 23.04.2019 Переглянуто: 882


19 квітня 2019 р. викладачі кафедри іноземних мов та курсанти ВІТІ ім. Героїв Крут прийняли участь у круглому столі "Current Trends in Phonetic Studies" організованого Київською фонетичною школою та кафедрою теорії, практики та перекладу французької мови НТУУ "КПІ ім. Ігоря Сікорського".

Цьогорічний круглий стіл зібрав фахівців у галузі теоретичної та прикладної фонетики, методики викладання іноземних мов з України, Великобританії, Італії та Литви. Під час пленарного засідання, стендових доповідей та майстер класів учасники круглого столу мали змогу ознайомитися з тенденціями та сучасними змінами в англійській мові, роллю інтонаційних та невербальних засобів у передачі смислу висловлюваного.

Особливою цікавістю для курсантів стали виступи доповідачів із Великобританії (Cambridge, UK), які були присвячені історичному розвитку англійської мови та діалекту 'Cockney'.

Отриманий досвід та знання покращать рівень володіння іноземною мовою курсантами, а також підвищить інтерес до вивчення англійської мови.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх