Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Представники інституту взяли участь у Весняному буткампі інструкторів академій CISCO

Добавлено: 22.04.2019 Переглянуто: 973


17-18 квітня 2019 року представники кафедри Автоматизованих систем управління факультету Інформаційних технологій нашого інституту взяли участь у Весняному буткампі інструкторів академій CISCO, присвяченому 20-річчю української спільноти академій.

За період існування академій в Україні було підготовлено 130 тис. фахівців в галузі телекомунікацій.

В рамках буткампу інструктори мали нагоду отримати нові знання під час презентацій та майстер-класів, що проводились провідними інженерами компанії СISCO.

При проведенні буткампу в офісі СISCO відбувся майстер клас, на якому вирішувалась практична задача під назвою Escape Route. Вирішення цього завдання проводилося у вигляді змагань. Перемогу здобули доцент кафедри підполковник Троцько Олександр Олександрович та викладач кафедри майор Симоненко Олександр Анатолійович, які є сертифікованими інструкторами мережної академії CISCO, що функціонує на кафедрі Автоматизованих систем управління факультету Інформаційних технологій.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх