Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Спортивні досягнення курсантів ВІТІ: є, чим пишатися

Добавлено: 21.04.2019 Переглянуто: 975


З 18 по 21 квітня столиця України приймала чемпіонат України з гирьового спорту.

В цих змаганнях прийняли участь близько 200 кращих спортсменів-гирьовиків із громадських організацій, силових структур, закладів вищої освіти, спортивних клубів у складі команд 23-х областей України та м. Київ.

У змаганнях взяли участь військовослужбовці Військового інституту телекомунікації та інформатизації: Майстер спорту України – старший викладач-начальник фізичної підготовки і спорту ВКСС ВІТІ – майор Феніч Ростислав та курсант Тесля Анна.

Військовослужбовці в командному заліку досягли високих показників:

Ростислав Феніч у ваговій категорії «до 95 кг» став Чемпіоном України з естафети (поштовх 32-х кілограмових гир довгим циклом);

Анна Тесля у ваговій категорії «до 63 кг» серед жінок стала Чемпіоном України з естафети (поштовх 24-х кілограмових гир довгим циклом) та Срібною призеркою чемпіонату в особистій першості серед юніорок та жінок з поштовху довгим циклом.

З перемогою! Нехай вона стане відправною точкою для нових великих звершень і досягнень, хорошим стимулом і мотиватором для участі в нових змаганнях!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх