Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Триває посилена підготовка курсантів-випускників Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут

Добавлено: 20.04.2019 Переглянуто: 893


Вже другий тиждень поспіль проводиться посилена підготовка курсантів–випускників Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, яка проходить на базі однієї з бригад зв’язку Генерального Штабу Збройних Сил України.

Для курсантів п'ятого курсу Факультету телекомунікаційних систем другий тиждень занять був дуже насичений та динамічний. З курсантами були проведені заняття з тактики, інженерної підготовки, тактичної медицини, експлуатації та бойового застосування БПЛА, вогнева підготовка з виконанням стрільб зі штатної зброї.

Зі слів курсантів саме такий вид практичних занять перед випуском з інституту дозволяє структурувати знання отримані протягом навчання в інституті та черговий раз практично відпрацювати нормативи та навчальні завдання, які курсанти відпрацьовували на молодших курсах.

А наразі залишається ще один тиждень, під час якого зі зв’язківцями будуть проведені тактико-спеціальні заняття. Під час цих занять курсанти-випускники у складі екіпажів відпрацюють питання розгортання вузлів зв'язку та елементів пунктів управління різних ланок, складуть випусковий іспит, який дасть оцінку підготовці курсантів-випускників 2019 року.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх