Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Команда ВІТІ імені Героїв Крут серед кращих студентських команд м. Києва з футзалу

Добавлено: 19.04.2019 Переглянуто: 1132


В середу, 17 квітня на паркет Центру фізичного виховання та спорту НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського» вийшли кращі колективи м. Києва з футзалу, які вибороли призові місця в ХVІ Чемпіонату та Першості столиці серед студентських команд закладів вищої освіти сезону 2018-2019 рр.

Відкрили спортивне свято Народний ансамбль барабанщиць Національної академії внутрішніх справ, після виступу якого в центр залу були запрошені організатори змагань, партнери та друзі Футбольної асоціації студентів м. Києва. Участь у нагородженні призерів змагань з футзалу взяли: Президент ФАСК - Вадим Місюра, Голова Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України - Вадим Стеценко, Голова Федерації футболу м. Києва – Ігор Кочетов, Ректор НАВС – Володимир Чернєй, голова Федерації футзалу м. Києва – Руслан Хоботов та представники вишів, команди яких здобули медалі за підсумками сезону.

За підсумками сезону третє місце у Першості посіла команда Військового інституту телекомунікацій та інформатизації ім. Героїв Крут, другим став «Авіатор» з Національного авіаційного університету, а чемпіоном Першої ліги став колектив Національної академії внутрішніх справ.

Вітаємо наших вболівальників, тренерський колектив, футболістів з завоюванням бронзових нагород та бажаємо нових перемог на футбольних полях Київщини та України!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх