Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Участь представників ВІТІ у ІІ-й Міжнародній науково-практичній конференції “Проблеми кібербезпеки інформаційно-телекомунікаційних систем”

Добавлено: 12.04.2019 Переглянуто: 2265


11 квітня 2019 року представники інституту прийняли участь в пленарному засіданні ІІ-ї Міжнародної науково-практичної конференції “Проблеми кібербезпеки інформаційно-телекомунікаційних систем” (PCSITS) Київського Національного університету імені Тараса Шевченко.

За тематикою дисертаційного дослідження докторанта Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут підполковника Хусаінова П. В. був апробований “Метод визначення технічного стану програмно-апаратних засобів з функціями Open System Interconnection на основі параметра оцінювання тривалості функціональних станів” (наукова школа надійності та технічної діагностики під керівництвом докторів технічних наук Креденцера Б. П. та Кузавкова В. В.).

Приємно відмити активну участь в роботі конференції представника кафедри Захисту інформації та кіберзахисту курсанта Ольги Думітраш, яка оприлюднила результати дипломної роботи за темою “Програмний комплекс криптографічно захищеного обміну миттєвими повідомленнями з використанням бібліотеки MIRACLЕ” (керівник – начальник факультету Бойового застосування систем управління та зв’язку полковник Пономарьов О.А.).

Побажаємо плідної роботи і успіхів нашим колегам!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх