Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Навчання офіцерів-зв'язківців оперативного резерву

Добавлено: 09.04.2019 Переглянуто: 1154


Відповідно до Плану призову резервістів та військовозобов’язаних на навчальні збори у 2019 році в період з 12 березня по 09 квітня 2019 року на базі Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут проведені чергові Курси перепідготовки та підвищення кваліфікації офіцерів-резервістів оперативного резерву ІІ черги. Резерв другої черги, а це офіцери запасу, зокрема випускники військових кафедр цивільних ВНЗ, потрібен для комплектування посад командного складу та тих, що визначають боєздатність військових частин, підрозділів територіальної оборони.

У підготовці фахівців зв'язку прийняли участь всі профілюючі кафедри інституту. Функцію випускової кафедри успішно виконала кафедра бойового застосування підрозділів зв’язку факультету бойового застосування систем управління та зв’язку.

Головним завданням курсів стало підвищення кваліфікації офіцерів-зв’язківців територіальної оборони, надання їм знань, умінь і практичних навичок для забезпечення якісної експлуатації сучасних засобів (комплексів) зв’язку.

Слід відмітити, що за підсумками комплексного екзамену, офіцери показали високий рівень теоретичних знань та набутих практичних навичок.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх