Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Збірна команда ВІТІ імені Героїв Крут здобула титул абсолютного чемпіона другої ліги міста Києва з футзалу

Добавлено: 08.04.2019 Переглянуто: 1055


Збірна команда ВІТІ імені Героїв Крут здобула титул абсолютного чемпіона другої ліги міста Києва з футзалу.

Майже рік наші курсанти змагалися з кращими командами Києва. У день фінального матча наші хлопці були фаворитами але проти них були досвідчена та непоступна команда. Протягом гри на полі була лише одна команда - команда ВІТІ ім. Героїв Крут, команда нескорених та мужніх, команда чемпіон. Але суперник не мав наміру здаватися без бою, тому вже на 13 хвилині матчу перший та єдиний гол у цій грі забивають у наші ворота. Досвідчені тренера нашої команди Євген Лебідь та Андрій Литвиненко знайшли правильні слова які допомогли нашим хлопцям відігратися, тому вже на 18 хвилині першим голом відзначився кращий гравець матчу Антон Ніжинський(14 курс), вигравши боротьбу у суперника у ефектному стрибку йому вдалося відправити м’яч вже у порожні ворота. Це був лише початок, згодом після блискавичного забігу та високої індивідуальної майстерності Ніжинський Антон забиває ще один м’яч у ворота суперника та виводить нашу команду вперед. Для того щоб збільшити перевагу на правах незмінного капітана та справжнього лідера команди Юрій Яворський (24 курс) зважився на дальній удар та влучним пострілом змусив схилити голови суперників. Після третього голу гра заспокоїлась, контролюючи хід гри Богдан Кримець (18 курс) завершив блискавичну комбінацію нашої команди та посів третє місце у списку кращих бомбардирів турніру до 19 років. Остаточну крапку у грі поставив найдосвідченіший гравець нашої команди Павло Тимофеев (38 курс), ще раз підтвердивши свій статус кращого бомбардира команди він пройшов повз двох суперників та відгукнувся на блискавичну передачу Скрипника Данила (27 курс), який завдяки своїй майстерності зміг віддати вже другу гольову передачу у цьому матчі.

Отже, матч завершено з рахунком 5:1 на користь нашої команди. Це був не легкий шлях протягом року, були прикрі поразки на феєричні перемоги. Але чемпіон може бути лише один, не дивлячись на всі обставини наші хлопці змогли довести, що головне для перемоги «не зірки в команді, а команда – зірка».

ВІТАЄМО НАШИХ ПЕРЕМОЖЦІВ З ПЕРШИМ МІСЦЕМ У ДРУГІЙ ЛІЗІ м. КИЄВА ФУТЗАЛУ!!!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх