Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Вітаємо переможців конкурсу студентських наукових робіт з галузі «Військові науки»

Добавлено: 06.04.2019 Переглянуто: 1165


4 квітня 2019 року на базі Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного (м. Львів) пройшла підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі «Військові науки», в якій взяли участь курсанти факультету Інформаційних технологій Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.

На секції «Всебічного забезпечення військ (сил)» було представлено 16 кращих наукових робіт від вищих навчальних закладів України, рівень та потенціал у всіх роботах був дуже високий.

Рішенням експертної комісії були визначені кращі роботи:

перше місце зайняли представники від Київського Національного університету імені Тараса Шевченка;

друге місце зайняла команда від Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, приймаюча сторона;

третє місце вибороли курсанти Липовенко П.О. та Глущук В.О. кафедри Комп’ютерних інформаційних технологій, науковий керівник к.т.н., доцент підполковник Нестеренко М.М.

Наукова робота була присвячена розробці програмно-апаратного модулю відеоспостереження та розпізнавання об’єктів на базі Arduino та мікрокомпʼютера Orange Pi.

Колектив факультету Інформаційних технологій вітає переможців та бажає успіхів та натхнення у навчанні!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх