Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Новини ВКСС ВІТІ імені Героїв Крут

Добавлено: 30.03.2019 Переглянуто: 1155


Турнір з інтелектуальної гри «Брейн-ринг» серед команд закладів вищої освіти м. Полтава на тему «Світ професій»

25 березня 2019 року спільно з Управлінням у справах сім'ї молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради, Студентською радою м. Полтава та обласним клубом інтелектуальної творчості «Що? Де? Коли?», з метою організації змістовного дозвілля молоді та розвитку інтелектуальних ігор, на базі resto club «Podium», м. Полтава був проведений турнір з інтелектуальної гри «Брейн-ринг» серед команд закладів вищої освіти м. Полтава на тему «Світ професій».

Участь у турнірі прийняли 20 команд серед яких була і команда Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.

Команда коледжу «Захисники» на чолі з капітаном команди солдатом Шингирійом Т.В. зайняла в турнірі 5-те місце та була нагороджена дипломом.

На заході курсанти коледжу знайшли нових друзів серед своїх однолітків, підвищили рівень своїх знань в загальноосвітніх науках, культурних здобутках, історичних подіях та літературних творах видатних діячів міста Полтави та Полтавської області та отримали дуже цікавий досвід в інтелектуальній грі який спонукатиме їх до подальшого самовдосконалення.

Перевірка фізичної підготовленості військовослужбовців постійного складу коледжу

26-27 березня 2019 року відбулась перевірка фізичної підготовленості військовослужбовців постійного складу коледжу.

Військовослужбовці оцінювались за вправами, що характеризують такі фізичні якості як швидкість (1-4 вікові групи), сила та витривалість.

Кращих результатів під час перевірки рівня індивідуальної фізичної підготовленості досягли: підполковник Цибульов Р.А.; майор Пістряк Д.С.; ст. пр-к Морковський Г.П.; сержант Калеников Р.В.

Зустріч представника Православної Церкви України – протоієрея В’ячеслава Рукаса з курсантами ВКСС

29 березня 2019 року за запрошенням командування до Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут завітав представник Православна Церква України – протоієрей В’ячеслав Рукас.

З метою належного і оперативного інформування особового складу коледжу, протоієрей розповів всім присутнім про історію розвитку автокефалії та її значення для православного українства. Зазначав, що отримання Томосу для України це дуже важлива подія, саме Томос регулює різні етапи, що стосуються незалежного стану церкви. Наприклад, її назва, ім'я предстоятеля, хто управляє нею. Також були висвітлені правові аспекти діяльності державних органів і посадових осіб відповідно до Конституції України і ЗУ "Про свободу совісті та релігійні організації" у процесі надання Томосу, тобто і Президент і ВР і дипломатія діяли відповідно до українського законодавства.

Військовослужбовці коледжу з уважністю слухали розповідь поважного гостя, та зробили для себе багато нових відкриттів, що стосуються Української Православної Церкви.

Обміну бойовим досвідом з курсантами військового коледжу

30 березня 2019 року до Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут для обміну бойовим досвідом з курсантами завітав учасник антитерористичної операції на сході України молодший сержант Лисенко Анатолій Олексійович.

Анатолій Олексійович розповів курсантам коледжу про те, як він у 2014 році перебував у зоні АТО в населених пунктах Авдіївка, Васильків та в районі Донецького аеропорту. Сержант розповідав цікаві історії про бойові дії по звільненню міст і сіл від банд формувань та подвиги наших військовослужбовців. Особливо наголошував, що саме тяжче було в ночі, коли активізувалися диверсійно-розвідувальні групи противника і потрібно було постійно спостерігати в тепловізор щоб не допустити прориву лінії оборони. Також були цікаві розповіді про виявлення та знищення противника на підході до наших опорних пунктів після передачі координат на артилерію.

Курсанти прийняли до уваги, що потрібно постійно підвищувати рівень професійних знань, вдосконалювати свою майстерність, наполегливість щодо опануванні новітніми засобами зв'язку, підвищувати свою фізичну підготовку, тренованість, виявляти старанність у вивченні військової справи та бути готовим до будь-яких випробувань, які можуть трапитися при виконанні службових обов'язків.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх