Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Урочисте вшанування офіцерів інституту у зв'язку з їх звільненням з військової служби

Добавлено: 29.03.2019 Переглянуто: 1117


Сьогодні, 29 березня, в інституті відбулося урочисте вшанування проводів офіцерів звільнених з військової служби.

У заході взяв участь начальник вишу полковник Євген Степаненко, офіцери, прапорщики, військовослужбовці за контрактом структурних підрозділів інституту.

– Позаду кожного з військовослужбовців, які звільняються з лав Збройних Сил України десятки років самовідданої служби, які були складними, проте разом з тим, ці роки були такими, коли доля і військова вдача давали кожному з них можливість для самореалізації та професійного зростання. Кожен із вас залишив неоцінимий внесок у розвиток і процвітання Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут. Дякую за ваш вибір, за вашу службу, за ту самовідданість і шлях, який ви пройшли, - сказав начальник навчального закладу полковник Євген Степаненко.

Начальник військового інституту полковник Євген Степаненко вручив відомчі відзнаки звільненим з військової служби начальнику навчального відділу полковнику Вячеславу ПИСТРЯКУ і начальнику кафедри Комп'ютерних інформаційних технологій інституту полковнику Сергію ЛЮБАРСЬКОМУ заохочувальні відзнаки інституту, пам’ятні адреси та квіти.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх