Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Повік не забудемо подвиги Героїв

Добавлено: 24.03.2019 Переглянуто: 884


24 березня курсанти факультету Телекомунікаційних систем, у Міністерстві оборони України вшанували військовослужбовців Збройних Сил України, які загинули цього дня у різні роки та внаслідок російської збройної агресії на cході України.

На щоденному ранковому церемоніалі були присутні родичі загиблих українських Героїв, заступники Міністра оборони, офіцери та працівники структурних підрозділів Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних Сил України, військовослужбовці Київського гарнізону.

Присутні вшанували пам'ять захисників України, які ціною власного життя виборювали волю і незалежність нашої держави від підступного російського окупанта.

Сьогодні, 24 березня, Дзвін Пам'яті пролунав двічі.

У цей день у 2015 році віддав життя, захищаючи Україну від підступного російського окупанта солдат МАЛЕНКО Олександр Андрійович, військовослужбовець 17-ї окремої танкової бригади.

Цього ж дня, у 2015 році героїчно загинув, захищаючи Україну від підступного російського окупанта сержант ПАВЛІВ Володимир Віталійович, військовослужбовець 24-ї окремої механізованої бригади.

Присутні поклали квіти до Стели Пам’яті.

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ ГЕРОЯМ!

Довідково:

Зала пам’яті захисників України створена на вшанування пам’яті військовослужбовців Збройних Сил України, які загинули за свободу, незалежність і територіальну цілісність України, світовий мир та порядок. Її спеціально розташовано таким чином, щоб й військовослужбовці, працівники Міноборони та Генерального штабу, й пересічні громадяни могли зайти до Зали та віддати шану своїм захисникам. Біля споруди Зали пам’яті облаштовано церемоніальний майданчик із Дзвоном Пам’яті та Стелою, у якій вмонтовано осколки снарядів. Щоденний поминальний ритуал здійснюється ударами дзвону, залежно від кількості загиблих у цей день.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх