Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Змагання з функціонального багатоборства та воєнізованого кросу між командами військових частини та навчальних закладів Полтави

Добавлено: 23.03.2019 Переглянуто: 1143


19-20 березня 2019 року в м. Полтава на спортивній базі військової частини 3052 Національної гвардії України відбулись змагання з функціонального багатоборства та воєнізованого кросу між командами військової частини 3052 Національної гвардії України, військової кафедри Полтавського національного технічного університету, ГО військово-прикладних багатоборств «Воїн», Полтавського міського багатопрофільного ліцею №1 ім. Котляревького та Військового коледжу сержантського складу ВІТІ.

Першого дня учасники змагались з функціонального багатоборства (Cross Fit ), в програму якого входило вісім вправ (підйом силою на перекладені, присідання з гирею, лазіння по канату, жим штанги лежачи та ін) та воєнізованої естафети (перенесення пораненого, штовхання автомобіля, перенесення колоди, швидкісний біг).

Наступного дня на військовому полігоні військової частини 3052 Національної гвардії України були проведені змагання з воєнізованого кросу на 2000 метрів по пересіченій місцевості з метанням гранати на дальність.

Боротьба була дуже запекла спортсмени, які захищали честь своїх команд не збирались поступатись один одному до останніх секунд змагань, демонструючи свою спритність, витривалість, силу та згуртованість.

За підсумками змагань призове ДРУГЕ місця посіла команда Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.

Курсанти коледжу здобули СРІБЛО на цих змаганнях не лише завдяки власній високій фізичній підготовленості, витривалості та силовій витривалості, а й внаслідок активної, емоційної та шаленої підтримки вболівальників – товаришів по навчанню та друзів!!!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх