Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Ярмарок військових професій у Київському військовому ліцеї імені Івана Богуна

Добавлено: 20.03.2019 Переглянуто: 1046


Мобільна агітаційна група інституту провела профорієнтаційну роботу під час Ярмарку військових професій, який пройшов 20 березня 2019 року у Київському військовому ліцеї імені Івана Богуна.

Перед ліцеїстами та цивільною молоддю виступив майор Олександр Симоненко, який ознайомив майбутніх абітурієнтів із спеціальностями та особливостями підготовки кібервоїнів та фахівців з високотехнологічних спеціальностей у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.

Мобільна агітаційна група розгорнула виставку та надала можливість ознайомитися майбутніх курсантів військових вишів із новітніми зразками засобів військового радіозв'язку, зразками безпілотних літальних апаратів, що забезпечують зв'язок на місцевості із складним рельєфом.

Ліцеїсти та цивільна молодь мала змогу поспілкуватися із курсантами провідного вишу, дізнатися про умови навчання та побуту, отримати відповіді на всі питання, які турбують майбутнього абітурієнта військового вишу.

Ярмарок військової професії надає можливість ліцеїстам та цивільній молоді зробити правильний та остаточний вибір своєї майбутньої професії — захисника Вітчизни.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх