Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Вітаємо начальника кафедри транспортних мереж факультету телекомунікаційних мереж МАСЕСОВА М. О. з присвоєнням чергового звання «ПОЛКОВНИК»

Добавлено: 15.03.2019 Переглянуто: 1479


Сьогодні, 15 березня 2019 року, підполковника МАСЕСОВА М.О. привітав Начальник Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут полковник СТЕПАНЕНКО Євген Олександрович з присвоєнням чергового військового звання та урочисто вручив йому погони полковника.

Колектив Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут щиро вітає Миколу Олександровича – справжнього професіонала своєї справи. Полковник МАСЕСОВ М.О. – один з тих, хто завжди йде в ногу з часом у всіх сферах життя та повністю віддається праці та виконанню своїх службових обов’язків, зберігаючи при цьому позитивний настрій, товариську та ласкаву усмішку!

Від усієї душі вітаємо Вас та бажаємо наснаги та процвітання, нехай будуть по плечу всі нездійснення завдання!

З повагою, колектив Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх