Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

“Синдром АТО. Нотатки «Айболіта»”

Добавлено: 15.03.2019 Переглянуто: 1046


Спеціально до Дня українського добровольця 13 березня 2019 року курсанти факультету Телекомунікаційних систем мали змогу бути гостями зустрічі з професором, Доктором медичних наук, Заслуженим лікарем України полковником Всеволодом Стеблюком (позивний «Айболіт»), яка відбулась у Національному музеї історії України у Другій Світовій Війні.

Полковник Стеблюк – військовий лікар, доброволець, учасник бойових дій під Іловайськом, автор автобіографічної книги “Синдром АТО. Нотатки «Айболіта»”. Під час виставки пан Всеволод розповів про свою нелегку долю добровольця та допомогу українським бійцям на Сході. Активний діяч-митець, повернувшись з ООС (АТО) додому, відкрив телепроект «Додому», присвячений бійцям АТО та став лауреатом фестивалю «Пісні народжені в АТО».

У завершенні зустрічі та виставки Всеволод Стеблюк був приємно вражений, адже в рамках простору виставки «Наші…» серед експонатів було представлено його воскову фігуру та особисті речі, які пройшли з ним той нелегкий час; також Заслужений лікар України продемонстрував гостям свою авторську пісню з циклу «Пісні народжені в АТО».

Після такої прекрасної душевної виставки – зустрічі у курсантів лишились тільки приємні спогади!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх