Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Чергова перемога команди інституту в студентській лізі з футзалу міста Києва

Добавлено: 13.03.2019 Переглянуто: 870


13 березня, відбулась гра Першої ліги змагань з футзалу Футбольної асоціації студентів м. Києва, в чотирнадцятому турі, до команди з Військового інституту телекомунікацій та інформації ім. Героїв Крут завітали однолітки з Інституту кримінально виконавчої справи. Гра проходила на полі спортивного комплексу ВІТІ ім. Героїв Крут.

Зі старту поєдинку наша команда почала активніше. За перші хвилини господарям вдалося декілька разів небезпечно пробити в створ воріт суперника та воротар ІКВС впевнено нейтралізував загрозу. В середині першого тайму темп гри помітно впав та команди обрали різні тактики. Господарі при будь-якій нагоди намагалися пробити по воротах, а ІКВС натомість обрали тактику грати на контратаках. І це принесло результат, на 15 хвилині перша контратака закінчилась ударом сильно вище воріт, а вже за мить ІКВС організували другу і тут вже Антон Антоненко замикає простріл на дальній стійці (рахунок 0-1 на користь ІКВС). Після пропущеного, наші гравці трошки активізувалися та додали, але особливого зиску це не дало. Так як команди досить багато фолили, не дивно, що справа дійшла до пробиття десятиметрового. Але першими шість фолів назбирали ІКВС, а від так господарів отримали право на пробиття десятиметрового. Та на останній хвилині матчу відзначитися гостям не вдалося на удар Павла Тимофєєва (3 факультет) зреагував воротар ІКВС.

На початку другого тайму, на 23 хвилині, вдруге забили гравці ІКВС. Рахунок став 2-0 на користь команди ІКВС. На 25 хвилині гравець нашої команди Тимофєєв Павло (3 факультет) отримавши м’яч в межах карного майданчика потужно пробиває під поперечку і скорочує рахунок 1-2. ІКВС відповіли майже моментально, гравець суперника ударом майже з нульового кута прошиває голкіпера Олександра Макаренка (1 факультет) і робить рахунок 3:1.

Після пропущеного голу наша команда не втратила надію на позитивний для себе результат. Все тільки починалося, на 34 хвилині, деморалізовані ІКВС пропускають вдруге це Тимофєєв Павло (3 факультет) оформлює дубль. Та не пройшло і кількох хвилин як нашій команді вдалося відігратися, зігравши за тактикою суперника та гарно вибігши в контр атаку, на 36 хвилині Юрій Яворський (2 факультет) проштовхує м’яч між ніг голкіперу. Все йшло до логічної нічиєї, але віра в перемогу не покидала наших футболістів і на останній хвилині матчу пропускає ІКВС, спочатку обрізка в центрі поля та вихід віч на віч Антона Ніжинського (1 факультет) яку нейтралізує голкіпер та м’яч все ж таки влітає від захисника ІКВС. Отож рахунок матчу 4:3 на користь нашої команди.

Команда Військового інституту телекомунікацій та інформації ім. Героїв Крут продовжує боротьбу за нагороди Футбольної асоціації студентів м. Києва.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх