Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Документальний фільм «Тарас Шевченко IDентифікація»

Добавлено: 12.03.2019 Переглянуто: 964


12 березня 2019 року курсанти факультету Телекомунікаційних систем відвідали показ документального фільму «Тарас Шевченко IDентифікація», який відбувся у кінотеатрі «ЛІРА».

Український режисер та продюсер Сергій Проскурня, подорожуючи, відзняв народні уявлення постаті відомого митця від місцевих жителів різних куточків України, задля монтажу документального фільму Також, за словами режисера, це прощання з радянським каноном Шевченка, тому герої розповідей у фільмі, це ті, кому за 30 років, люди радянського покоління.

Сам режисер фільму дуже негативно ставиться до тої біографії Тараса Шевченка, яку подають дітям в українських шкільних підручниках. Він вважає, що це є наслідки радянської системи, оскільки потрібно подавати живий органічний матеріал. Тарас Шевченко – прекрасний приклад для сучасної молоді! Ми маємо пам’ятати та пишатись людиною, яка приклала великі зусилля до творчої спадщини України та українців!/p>

Даний документальний фільм є підтвердженням того, що Тарасові слова актуальні на сьогодні, та, мабуть, будуть актуальними ще багато віків.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх