Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

На базі ВІТІ відбувся оперативно-спеціальний збір з військовими зв’язківцями Збройних Сил України

Добавлено: 07.03.2019 Переглянуто: 1231


На базі Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут завершився триденний оперативно-спеціальний збір з керівним складом військ зв’язку Збройних Сил України.

Захід проводився з начальниками зв’язку видів ЗС України, оперативних і повітряних командувань, Головного управління розвідки Міністерства оборони, Об’єднаного оперативного штабу, командирами військових частин та представниками інших військових формувань і правоохоронних органів.

Учасники збору обговорили перспективи розвитку автоматизованих систем оперативного управління підрозділами з урахуванням набутого досвіду бойових дій на сході України, обмінялися поглядами на оптимізацію військ зв’язку, проведення командно-штабних навчань, підготовку фахівців-зв’язківців та практично відпрацювали питання організації зв’язку під час проведення операцій (бойових дій).

Під час заходу учасники зборів також проаналізували результати й досвід застосування зразків вітчизняної та зарубіжної техніки зв’язку, яка надійшла у підрозділи Української армії впродовж останніх років та широко використовуються в районі операції Об’єднаних сил.

Слід наголосити, що під час оперативно-спеціального збору для учасників у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут організували огляд навчально-матеріальної бази військового інституту та показ сучасних зразків засобів зв’язку та телекомунікаційного обладнання.

Начальник військ зв’язку Збройних Сил України генерал-майор Володимир Рапко підвів підсумки зборів та визначив підлеглим подальші завдання.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх